miércoles, 30 de noviembre de 2011

CT. ESPANYA BASE CONJUNTS SANTANDER 2011

L’escola de Gimnàstica Rítmica Lloret ha participat aquest cap de setmana al campionat d’Espanya Base de conjunts celebrat a Santander.
L’expedició llortenca va marxar dijous passat direcció Santander on els esperava un cap de setmana intens, el divendres al matí els conjunts van tenir els entrenaments oficials sota l’atenta mirada de les altres comunitats autònomes.
Dissabte al matí va iniciat el campionat oficial de les categories aleví i infantil on el conjunt de “petites” de l’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret per primera vegada posaven un peu en un esdeveniment tant important, tot i els nervis les gimnastes van aconseguir fer una primera part molt bona seguida de una segona amb bastants fallos que va fer que les inexpertes gimnastes no aconseguiren massa nota però si una molt bona experiència i moltes ganes de repetir l’any que be.
Diumenge va arribar el torn de la categoria cadet on el conjunt Cadet de l’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret va brillar fent un exercici molt bó i de una gran qualitat gimnàstica. Les gimnastes lloretenques aconseguiren una merescuda novena posició d’entre 45 conjunts. Un èxit tant a nivell de la nostre població com a nivell de catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario