domingo, 7 de octubre de 2012

1ra FASE COPA CATALANA


Aquest cap de setmana a tingut lloc a Tarragona a la seu del Club Gimnàstic la 1ra fase de copa catalana de conjunts on l'Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret ha participat amb 3 conjunts, 2 dels quals de la màxima categoria aleví VIII i júnior VIII i un infantil de nivell VI.
El conjunt júnior es va proclamar campió de la 1ra fase de conjunts després d'una molt bona execució de l'exercici, tot i l'alt nivel al que s'enfrontaven.
Les alevins no van saber resoldre els problemes que va ocasionar una sortida de l'aparell tot just iniciar l'exercici, que va desencadenar una serie de errors consecutius, que va deixar a les gimnastes en un quart lloc.
El conjunt infantil va realitzar un exercici complert i molt vistós però un cop més amb molts errors que no van permetre deixar brillar a les gimnastes.
Tot i les dificultats dels exercicis l'equip tècnic confia molt en que els podran dur a terme ben aviat. La propera cita tindrà lloc a Lloret de mar on es celebrarà la 2na fase de copa catalana i el campionat de Catalunya absolut classificatori per accedir al campionat D'Espanya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario